От Ман Юнайтед са категорични: Роналдо не се продава!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" отговориха на слуховете, че Челси може да привлече Роналдо

Медиите на Острова гръмнаха с новината, че новият бос на Челси – Тод Боели, се е срещнал с агента на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш, за да дискутират бъдещето на португалеца. От настоящия клуб на португалската звезда – Ман Юнайтед, не са никак доволни от факта, че Мендеш се е срещал със собственика на Челси.

Британското издание „Mirror“ пише, че ръководителите на Ман Юнайтед са обявили пред обкръжението на Роналдо, че нямат намерение да го продадат на друг отбор и очакват той да остане на “Олд Трафорд”. Новият мениджър на отбора Ерик тен Хаг вече е планирал как ще изглежда състава му и Кристиано е в него, така че от клуба са категорични, че няма да продават своята звезда. В същото време Роналдо запазва любовта си към Юнайтед, но има и своите притеснения от факта, че клубът не е активен на трансферния пазар и отново няма да може да се бори за трофеи.

„Кристиано не се продава. Искаме и напълно очакваме той да бъде с нас през следващата кампания“, са били точните думи на ръководството на Юнайтед, предадени на „Mirror“ от близък до отбора източник.