Отбори от Висшата лига с интерес към нападател на Валенсия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Астън Вила ще се бори с Уест Хем за подписа на 24-годишния нападател Уго Дуро

Нападателят на Валенсия – Уго Дуро, е привлякъл вниманието на клубовете от Висшата лига с изявите си в Ла Лига. Астън Вила и Уест Хем се интересуват от голаджията на “прилепите”. Твърди се, че Валенсия ще иска около 25-30 милиона евро, за да се раздели с универсалния испански нападател.

Уго Дуро става все по-силен, след като се присъедини към Валенсия от Хетафе през 2021 г. 24-годишният футболист се е появил над 100 пъти досега за “прилепите’, като има 27 гола и 10 асистенции. Нападателят може да бъде чудесна опция на върха на атаката за всеки топ клуб. Астън Вила и Уест Хем Юнайтед искат да го подпишат през летния трансферен прозорец на 2025 г.

Интересът на Астън Вила към Уго Дуро е обясним. Бирмингамци разполагат с нападател от най-висока класа в лицето на Оли Уоткинс, но английският национал се нуждае от повече подкрепа и време за почивка. Джон Дюран се справи изключително добре през първите няколко седмици от сезон 2024/25. Въпреки това, колумбийският национал е изправен пред несигурно бъдеще във Вила Парк и дори е трансферна цел на Уест Хем.

“Чуковете” са хвърлили око и на Уго Дуро. За тях няма да е проблем да платят 25-30 млн. евро за испанския нападател. Той става все по-добър с всеки изминал сезон и няма да е изненада, ако скоро го видим във Висшата лига.