Palms Bet и Левски се целят в дългосрочно партньорство
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Една от най-големите платформи за онлайн игри и спортни залози Palms Bet планира да се превърне в дългосрочен рекламен партньор на закъсалия финансово Левски. Това обявиха членът на борда на директорите на лицензирания български оператор Лъчезар Петров и изпълнителният директор на Сините Павел Колев по време на пресконференция, посветена на подписания договор между двете страни.

“С Павел Колев започнахме разговори към края на февруари месец,” коментира Петров. “След това всички знаят как се развиха нещата с вируса. Като част от стратегията на Palms Bet да сме тясно свързани със спорта, в случая Левски е една от най-големите марки в България, не загубихме интерес през останалите месеци. Когато нещата тръгнаха да се нормализират, седнахме отново на масата.

“Идеята на нашата компания е този договор да бъде продължен и да сме дългосрочен партньор на Левски. Като параметри можем да разкрием, че договорът е в рамките на годината. Идеята е това да бъде продължено.

“Когато започнаха първите слухове, че Левски изпитва финансови трудности и бъдещето му не е сигурно, започнаха нашите разговори. До момента спонсорствата ни са били насочени към отделни лиги и спортисти. Решихме, че сега е подходящият момент да се случи това партньорство.”

Левски също се надява, че изтичащият в края на 2020 година контракт ще бъде удължен.

“Големи благодарности за търпението, разговорите започнаха в началото на година,” заяви Колев. “Искам да уверя Palms Bet, че ние ще направим всичко възможно да се превърне в дългосрочно нашето партньорство, развивайки дългосрочни отношения, които да са стойностни и за двете страни.”

Това е първият рекламен договор, с който изпадналият в тежка финансова криза Левски се сдобива тази година.

“Искрено се надявам и други да спонсорират Левски,” допълни изпълнителният директор на клуба от стадион “Георги Аспарухов”. “На първо място не трябва да разочароваме Palms bet. Един договор не се изчерпва с подписване на договора и изплащане на сума. Партньорът трябва да се почувства значим. Надявам се да успеем, въпреки трудната ситуация, в която се намира клуба. Дано има още кандидат-рекламодатели в Левски.”