Palms Bet: “Партньорството с Левски е прекрасно!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Хората от личния състав, които не бяха за Левски, вече се запалиха," твърде босът на букмейкъра Лъчезар Петров

Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet – Лъчезар Петров, направи ретроспекция на периода, в който букмейкърската компания си сътрудничеше със Сините.

Според него партньорството на Palms Bet с един от най-популярните клубове на Балканите е прекрасно.

“Връщаме се исторически назад – Palms Bet помага на Левски година назад преди да станем генерален спонсор. След това отношенията ни се разраснаха,” заяви Петров пред Дарик радио.

“Смея да твърдя, че стана във важен момент и не знам ако не бяхме ние как щяха да се развият нещата. Имаше от 4 до 5 месеца, в които трябваше да се оправят задължения. Постигнахме крехък баланс. Виждаме светлината.

“По-спокойно е доколкото има изградена структура. Със спонсор като палмс бет със сигурност нещата са по-спокойни. Шапки долу и за феновете. Показателно е, че напълниха стадиона след загубата в „Надежда“.

Palms Bet: "Партньорството с Левски е прекрасно!" 1

“Хората, които работят административно и Станимир Стоилов правят чудеса. Мога да потвърдя, че се спазва финансова дисциплина. Никой не си е позволил да наруши предварително начертания план. В прекрасни отношения сме.

“Както всяка работеща машина, имаме разговори. Те са мъжки и конструктивни. Нормално е да има различни виждания. Имаме тотално различно разбиране понякога, но това бих казал е плюс, защото в повечето случаи взимаме правилните решения. От една страна ние като спонсор, от друга хората от ръководството, вършим прекрасна работа.

Palms Bet: "Партньорството с Левски е прекрасно!" 2

 

“Партньорството е устойчиво. Palms Bet преизпълнява условията си. Подобрихме всякакви показатели в нашата компания. Нееднократно съм казвал че да имаш възможност да работиш с най-големия клуб е чест и е бизнес оправдано. Ние сме видели ползите да сме партньори с Левски.

“Ние сме тук, подписали сме, няма нищо страшно. Нямам отговор защо нещо като не се инвестира в българското първенство. То си остава най-рейтинговото. PalmsBet и Левски е едно прекрасно партньорство, което може да послужи за пример на хора, които искат да подкрепят футбола и българския спорт.

“Нашият сектор е стабилен, поне за момента няма да влияят негативните събития. Освен на Левски, помагаме на художествената гимнастика и на десетки спортисти и по-малки клубове. Хората от личния състав, които не бяха за Левски, вече се запалиха.

“Създадохме традиция да купуваме билети за мачовете на Левски на служителите. Налага се и допълнителни билети да купуваме понякога. Имаме петгодишен договор и ще продължим да си го изпълняваме. По „Юнайтед Груп“ се обсъжда информацията, която е официална, няма друго.

“Да подкрепяме спортовете е част от нашата политика за социална отговорност. Помагаме, където можем. Постоянно добавяме нови партньори, ние сме активна страна. Стартирахме по обратния ред на пирамидата, взехме най-голямото – взехме Левски.

“Имаме мечта да се приберем един ден на нашия стадион и да се чувстваме, както феновете на Левски заслужават. Показателно е колко хора ходят в Сектор „А“. Важна е инфраструктурата. Имам носталгия към периода, когато не бях обременен и гледах от Сектор „В“.

“Като привърженик, това което направи Мъри за една година, само му показва нивото. От седем – осем трансфера, само един объркан – Анте Блажевич. Взеха се много добри футболисти. Тези, които преди играха колебливо, сега играят много добре.

“Пълният стадион, подплатен и със спортните резултати – спечелването на купата, носи двойна радост. Незаменимо е да видиш тези резултати и като спонсор и като фен. Към феновете – да продължават да бъдат на стадиона и да подкрепят.”