google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Тази вечер от 22:15 ч. на “Лондон Стейдиъм” Челси гостува на Уест Хем в мач от 32-рия кръг на английската Висша лига. Лондонското дерби приковава вниманието на феновет на Острова, а букмейкърът PalmsBet дава предимство на Челси. 

В Palms Bet спортни залози коефициентът за успех на Челси е 1.54. Отборът на Уест Хем пък е сериозен аутсайдер с 6.11 за краен успех, а равенството в срещата е с коеф. 4.48. Естествено Челси се намира в много по-добра форма и е нормално да е фаворит, но много хора ще са на мнение, че крайният изход на срещата въобще не е ясен. Освен това в състава на Уест Хем има много класни играчи, които са способни да допринесат за добър резултат на “чуковете” в дербито.

Домакините се намират на 17-ото място след изминалите 31 кръга във Висшата лига и имат 27 точки в своя актив. Отборът е спечелил едва 23% от мачовете си през този сезон в първенството. Уес Хем е доста слаб домакин с 27% спечелени двубои. От друга страна, тимът е вкарал средно по 1.53 гола на мач у дома. В 60% от домакинските срещи на отбора в лигата са паднали попадения в двете врати. От тази гледна точка коефициентът за Гол/Гол в Палмс Бет е доста атрактивен – 1.83. Уест хем обаче не се разписа в последното си домакинство, когато отстъпи с 0:2 на Уулвс. В отбора обаче има добри офанзивни играчи като Себастиян Алер, Андрий Ярмоленко, Микел Антонио и Робърт Снодграс, така че “чуковете” са способни да намерят мрежата срещу почти всеки опонент във Висшата лига.

Гостите от Челси заемат 4-ото място в класирането с актив от 54 точки – те са само на една от третия Лестър Сити, но и авансът им пред петия Ман Юнайтед е само две точки, след като “червените дяволи” сразиха Брайтън във вторник вечер. Битката за топ 4 до края на сезона във Висшата лига ще бъде много оспорвана и Челси няма право на грешни стъпки. “Сините” са в отлична форма като наредиха пет поредни победи, две от които в турнира “ФА Къп”. В последния си мач Челси се наложи с 1:0 като гост на Лестър Сити на 1/4-финалите за Купата. Преди това тимът на Франк Лампард надви Ман Сити с 2:1 у дома в мач от Висшата лига. Като гост, отборът на Челси е спечелил 53% от своите гостувания. Отборът впечатлява с изявите си в атака на чужд терен като е вкарал 2.07 гола далеч от дома в първенството. Именно затова Palms bet предлага страшно нисък коефициент за Челси над 0.5 гола в мача – 1.12. На 99% се очаква Челси да вкара гол в сблъсъка, а и както вече казахме “сините” са фаворити за успеха.

Първата среща между двата отбора този сезон обаче бе спечелена от Уест Хем с 1:0. Аарън Кресуел донесе успеха на “чуковете” с гол в 48-ата минута на “Стамфорд Бридж”. Тогава отново Челси бе големият фаворит за победата. Ако смятате, че изненадата отново е възможна, то с Palms Bet bonus може да заложите на успех на домакините, тъй като коефициентът си заслужава. Трябва да отбележим, че Уест Хем има 2 победи в последните 5 мача срещу Челси, докато “сините” имат само един успех за този период.