Palms Bet дава предимство на Гьозтепе срещу Ризеспор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

В Palms Bet спортен залог днес може да залагате на някои интересни спортни събития. Пандемията коронавирус прекрати почти всички европейски първенства, с изключение на турското и руското. В Турция в днешния ден ще се изиграе двубоя между Гьозтепе и Ризеспор от “Суперлигата” като ПалмсБет дава предимство на домакините да спечелят мача.

Защо Гьозтепе е фаворит за победата в предстоящия мач?

Преди началото на срещата, която бе отложена в началото на годината, тъй като е от 21-вия кръг на шампионата, тимът на Гьозтепе се намира на 8-ото място в класирането с актив от 34 точки след 25 изиграни мача. Домакините изостават на 6 пункта от седмия в таблицата Фенербахче. Предстоящият им опонент пък се намира в зоната на изпадащите, като заема 16-ото място с 25 точки. Точно поради по-предното си класиране в лигата и домакинското предимство, отборът на Гьозтепе е фаворит да спечели мача с 1.94 коефициент.

Домакините обаче са в най-лошата си форма. Те са в серия от 3 поредни поражения, като това се случва за първи път този сезон. В последния си мач Гьозтепе загуби с 0:2 при визитата си на Касъмпаша и за трети пореден път не успя да вкара гол. Преди това отборът загуби с 0:3 срещу един от лидерите – Истанбул ББ, като също така допусна поражение и от Кайзериспор с 0:1. Последният успех на Гьозтепе бе при визитата на Коняспор на 15 февруари с резултат 3:1. Месец по-късно тимът от Измир ще се опита да се върне на победния път.

Ризеспор е идеален съперник за Гьозтепе да се върне на победния път. Гостите загубиха 5 от последните си 6 мача и 4 от изминалите си 5 визити. Ризеспор е вторият най-слаб гост в турското първенство като е спечелил само 8 точки на чужд терен в 12 мача при голова разлика 10-26. Ето защо може би си струва да заложите на краен изход 1 в предстоящия мач като коефициентът в ПалмсБет е доста висок. Като нов играч в букмейкъра пък може да се възползвате от Palms Bet начален бонус, който е доста атрактивен.