Palms bet дава преднина на Рома срещу СПАЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Тази вечер от 22:45 ч. отборите на СПАЛ и Рома се изправят един срещу друг в мач от 35-ия кръг на италианската Серия “А”. Двубоят ще се играе на “Стадио Паоло Маца”, а фавоворити за победата са “вълците”. Палмсбет е букмейкър , даващ сериозно предимство на гостите като коефициентът за техен успех е 1.33. Ставката за победа на домакините от СПАЛ е 8.40, докато знак Х е оценен на 6.00.

СПАЛ няма шанс да оцелее и е на дъното на класирането, докато тимът на Рома води битка за топ 6. Според коефициентите в ПалмсБет, то гостите ще вкарат първия гол в мача, тъй като ставката за това е 1.37. Опцията Гол/Гол пък е с коефиицент 1.69, като в букмейкъра има и още много интересни залози за срещата.

СПАЛ – Рома: Един срещу друг

Отборите на Рома и СПАЛ са се срещали само пет пъти в историята досега. Рома спечели последната среща с резултат 3:1 през декември 2019 г. на Стадио Олимпико, като по този начин сложи край на серията от 2 поредни загуби от опонента си. Двата тима все още не са завършвали наравно, тъй като балансът в сблъсъците един срещу друг е 3-2 в полза на Рома. Столичният отбор отбелязва три пъти във всяка своя победа. Всички с изключение на един от петте мача са имали над 2,5 гола, докато в три са били отбелязани попадения в двете врати.

Последна среща между двата отбора: 15.12.2019 Серия А: СПАЛ – Рома 1:3; Ненад Томович 53 ‘(автогол), Диего Пероти 66’ (дузпа), Хенрих Мхитарян 83 ‘; Андреа Петаня 44 ‘(дузпа).

Последен мач на “Стадио Паоло Маца”: 16.03.2019 Серия А: СПАЛ – Рома 2:1; Мохамед Фарес 22 ‘, Андреа Петаня 60’ (дузпа); Диего Пероти 53 ‘(дузпа).

Временна форма на двата отбора

Съставът на СПАЛ загуби гостуването си на Бреша с 1:2 през уикенда и удължи серията си на 5 поредни загуби. Отборът е в катастрофална форма, губейки четиринадесет от последните си шестнадесет мача като има само 1 успех за този период. Тимътна СПАЛ отбеляза само един гол в последните си пет двубоя и бе победен с повече от гол разлика в 4 от тези 5 срещи. Четири от тези двубоя завършиха с над 2,5 гола, а в един имаше попадения в двете врати. На собствен терен, отборът на СПАЛ е спечелил само 13% от своите мачове, като е вкарал средно по 0.81 гола на мач и е допсунал средно по 1.88 гола.

Тимът на Рома позволи на Интер да вкара късен гол от дузпа при равенството 2:2 между двата тима в миналия кръг. Преди това вълците бяха в серия от три поредни победи. Равенството бе първото за последните девет мача на Рома. Всичките последни пет срещи на тима са завършили с над 2,5 гола, като в 4 от тях е имало попадения в двете врати. Вълците не успяха да вкарат само в един от предишните си единадесет мача на чужд терен.

Далеч от дома, отборът на Рома е спечелил 50% от своите срещи в Серия “А”. PalmsBet очаква успех на тима на Пауло Фонсека срещу СПАЛ в сряда вечер. Сред по-атрактивните залози за срещата са отборът на Рома да спечели и да видим над 2.5 гола. Ако във вашия акаунт имате Palmsbet бонус oферта, то може да заложите на тази опция, както и на Рома да спечели с хендикап.