Палмсбет очаква голова размяна в дербито между Борусия и Байерн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Тази вечер ще се проведе дербито в Бундеслигата между Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен. Двата тима са на върха в класирането в немския шампионат като разликата е 4 точки в полза на баварците. Букмейкърът Палмс Бет онлайн очаква оспорван мач и попадения в двете врати, тъй като коефициентът за Гол/Гол е много нисък – 1.30.

Без фенове по трибуните, и двата отбора ще трябва да се справят със странните обстоятелства. В частност Дортмунд вероятно ще има повече трудности срещу Байерн без подкрепата на Жълтата стена в NordTribune – най-голямата трибуна в Европа с почти 25 000 места. Що се отнася до важността на мача, това е задължителна среща за спечелване от Борусия, ако искат да продължат предизвикателството си за титлата. Черно-жълтите изостават от Байерн само с четири точки, което означава, че победата във вторник може да доведе разликата до само една точка. От обратната страна, поражението трябва да позволи на РБ Лайпциг да ги изпревари на втора позиция, като в същото време ще даде на баварците почти недостижима преднина, насочвайки се към последната фаза на кампанията.

Борусия Дортмунд – новини около състава

Очаква се Люсиен Фавър да вземе много ключови решения, преди неговият тим да се срещне с Байерн Мюнхен тази вечер. Матс Хумелс имаше малък проблем срещу Волфсбург, въпреки че се казва, че е готов да играе срещу Байерн. Потенциалното му участие в дербито може да изиграе ключова роля за определяне на шансовете на Дортмунд. Ако Хумелс пропусне мача, Емре Джан е на линия, за да го замести в центъра на отбраната. Но в идеалния случай се очаква германецът да формира дуото в халфовата линия с Томас Дилейни, който беше в отлична форма в последните два мача. Вероятно за срещата ще бъде готов и Аксел Витсел. Въпреки това, липсата му на игрово време ще го остави почти сигурно на резервната скамейка, точно като Махмуд Дахуд. В нападението на тима пък ще действат Джейдън Санчо, Ерлинг Холанд и Юлиан Бранд, като Palms Bet очаква Борусия Дортмунд да реализира попадение.

Вероятен състав (3-4-3): Бюрки; Пишчек, Хумелс, Аканджи, Хакими, Джан, Дилейни, Герейро; Санчо, Холанд, Бранд.

Байерн Мюнхен – новини около състава

Байерн Мюнхен може би е най-добрият отбор в Европа през 2020 година. При Ханзи Флик тимът е записал 14 победи в 17 мача на Бундеслигата. Наставникът на гостите ще заложи на Нойер на вратата, а пред него се очаква да действат Павард, Ернандес, Алаба и Дейвис. Междувременно Тиаго Алкантара е под въпрос за срещата и потенциалното му отсъствие може да бъде като голям удар за Ханзи Флик. Серж Гнабри също е под въпрос и може да бъде заменен от Иван Перишич. В такъв случай Джошуа Кимих и Леон Горетцка ще си партнират в средата на терена, а Коман, Мюлер, Перишич и Левандовски ще водят акатата на шампионите. Офанзивното партньорство между Томас Мюлер и Робърт Левандовски може да бъде от ключово значение за крайния изход на срещата на ‘Сигнал Идуна Парк’, като двамата нападатели се считат за най-добре представящите се играчи в Бундеслигата този сезон. Робърт Левандовски е вкарал 27 гола в Бундеслигата през този сезон, като полякът бележи 1 попадение на всеки 82 минути.

Ако очаквате Левандовски да се разпише и срещу Борусия Дортмунд, то може да използвате Palms Bet бонус за спорт, за да заложите за нападателя да вкара по всяко време в срещата.

Вероятен състав (4-2-3-1): Нойер, Павар, Ернандес, Алаба, Дейвис, Кимих, Горецка, Перишич, Мюлер, Коман, Левандовски.