google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Легендарният халф отказал да изгледа на живо двубоя от първия кръг срещу Левски на стадиона в Бистрица.

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира назначението на Стойчо Младенов за оперативен директор в редиците на ЦСКА 1948.

Бившият полузащитник също така разкри, че е бил поканен да присъства на мача между ЦСКА 1948 и Левски на стара на сезона в Първа лига, но е отклонил предложението.

“Стойчо Младенов е достатъчно опитен човек и професионалист, за да взима решения за своята кариера. Аз не мога да коментирам, най-малкото, защото не съм запознат отблизо със ситуацията. След като е получил предложение, което го устройва, защо да не работи? И той има семейство да храни. Сигурен съм, че лично за себе си е направил добра преценка на ситуацията. Отчел е ще го плюят ли, ще го псуват ли, това си е негов проблем”, заяви Никодимов пред “Тема Спорт”.

“Този клуб ме покани на откриването на сезона, когато играха срещу Левски. Но аз съм далеч от София и отклоних предложението. А и да бях в столицата, пак нямаше да отида. Но съм против и анатемосването на хора, само защото са изгледали един футболен мач. Това е глупаво. Вижте на Запад какво правят, какво е уважението дори и между враждуващите клубове. А при нас всичко е на живот и смърт. Като има една приказка – за един ден човек може да премине от “осанна” до “разни го”, добави още Паро Никодимов.