Партизан предупреди феновете за сериозни мерки за сигурност
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Претърсват щателно зрителите, спират проджбата на билети половин час преди началото на мача

Ръководството на Партизан (Червен бряг) предупреди привържениците на отбора за предприети сериозни мерки за сигурност преди по време и след днешния мач в турнира за Купата на България с Левски.

На емоционалните фенове на тима, които нерядко създават латиноамериканска атмосфера по трибуните, изрично се забранява внасянето на бомбички, бутилки и други опасни предмети на територията на стадиона.

Партизан уведомява зрителите, че продажбата на билети ще бъде спряна половин час преди началото на мача – в 14.00 часа.

“Във връзка с провеждането на срещата от 1/16-финалната фаза за турнира за Купата на България, противопоставяща отборите на Партизан Червен бряг и Левски София, ви информираме, че е създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите,” обявиха от третодивизионния тим.

“На изградените контролнопропускателни пунктове полицаите ще проверяват за носене на забранени предмети, като огнестрелно оръжие, бомбички, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми.

“На 3 отделни пункта вътре в стадиона ще бъде осигурена вода за зрителите. Ще бъдат осигурени и химически тоалетни. За да се избегне струпване на входовете, вратите на стадиона ще бъдат отворени в 13.00 часа.

“Продажбата на билети ще бъде преустановена в 14:00 ч. В 14:30 ч. ще бъдат затворени входовете на съоръжението.”