Партизан привлече добре познат халф у нас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бивш играч на Черно море премина в сръбския гранд

Бившият полузащитник на Черно море – Патрик Андраде, направи сериозен трансфер в сръбския гранд Партизан. Веднага след представянето си футболистът се отправи към Словения, за да се присъедини към подготовката на тима. Халфът подсилва “гробарите” като свободен агент.

Патрик Андраде бе привлечен в Черно море през лятото на 2018 г., като направи солидно впечатление. Той изигра 52 мача за “моряците” и бе основен футболист в тима на Илиан Илиев. През лятото на 2020 г. играчът бе продаден на азербайджанския Карабах, където бе до лятото на тази година.

„Аз съм само един от играчите в клуба. Тук съм, за да помогна на моите колеги и на отбора да постигнат добри неща в предстоящия сезон. Пристигнах тук с настроение и желание да бъда от полза на Партизан и да атакувам трофеи с клуба. Надявам се, че можем да постигнем това”, заяви Андраде при представянето си като играч на Партизан.

„Готов съм, но трябва да се включа в тренировките, да науча изискванията на треньора и да опозная тима. С течение на дните наставникът ще има на разположение най-доброто от мен”, добави халфът.