google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на Виляреал твърди, че иска да премине на "Олд Трафорд"

Според Manchester Evening News, отборът на Виляреал изглежда е готов да се раздели с бранителя Пау Торес. Първоначално испанският защитник беше оценен на 60 милиона евро, но клубът може да обмисли сделка играч плюс трансферна сума, ако някой от заинтересованите отбоите, включително Манчестър Юнайтед, не може да си позволи исканата сума от “жълтата подводница” за Торес.

Смята се, че самият Торес държи да премине на “Олд Трафорд” през лятото, тъй като се стреми да направи следващата стъпка в кариерата си. Манчестър Юнайтед също иска да се подсили с талантливия защитник, който обаче е обект на интерес от страна на Манчестър Сити, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен, които са решени да отправят оферта за футболиста през лятото.

Пау Торес прогресира сериозно в тима на Виляреал, като направи 75 участия за тима в рамките на няколко сезона. 24-годишният футболист вече се утвърди като един от най-високо оценените централни защитници в Ла Лига и наскоро си спечели място в националния отбор.

Качествата на испанския бранител, съчетани с постоянството му, привлякоха интереса на Манчестър Юнайтед, като Оле Гунар Солскяер го вижда като опция за партньор на Хари Магуайър в центъра на защитата. Цената на 24-годишния футболист от 60 милиона евро със сигурност е нереалистична предвид настоящата финансова криза в клубовете в цял свят. Манчестър Юнайтед обаче може да използва някой от своите футболисти, включвайки го в сделката, за да свали цената на Торес.