google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ситуацията в Левски не е добра, тъй като футболистите на “сините” не са получили заплати и няма да вземат своите възнаграждения в близките дни. Новината съобщи изпълнителният директор на клуба Павел Колев.

“На този етап е невъзможно да им платим, защото не разполагаме със средства. Нашите играчи са запознати с тази ситуация. Цинично е да се искат компенсации в тази ситуация. Нямаме абсолютно никакво намерение да го правим. Това са пълни глупости.

Левски не е на позицията на ЦСКА. Не знам защо ни забъркват и нас в тази история. Единствено може да бъде поискана отсрочка за текущите плащания на данъците към НАП. Но това не се отнася единствено за Левски, а за бизнеса като цяло”, сподели Павел Колев.

Изпълнителният директор на Левски заяви, че не е обсъждана възможността за прекратяване на договори на някои футболисти. Той заяви, че ще се изчака да се види развитието на нещата с клуба, след което ще се вземат решения.

“Не е обсъждано да бъдат прекратявани договори. Подобно нещо няма как да се случи толкова лесно. Най-малкото се дължат компенсации. Ще почакаме да видим как ще се развият нещата с клуба и тогава ще все взимат каквито и да било решения”, заяви Колев за България днес.