Добави коментар
"Сините" имат задължения към Васил Божков, разкри Колев

Павел Колев напуска поста на изпълнителен директор на Левски – новина, която съобщи самият той след провелото се събрание на УС на клуба. След срещата, която продължи около 3 часа, Колев заяви, че е работил в клуба на сърцето си и най-лошото за “сините” е минало.

Павел Колев направи любопитно разкритие, че Левски дължи пари на Васил Божков, който и до ден днешен не е опростил парите, които клубът трябва да му изплати.

“Не съжалявам, че се ангажирах с тази работа. Работих в клуба на сърцето си. Ситуацията беше специфична, всеки е склонен да допусне грешка. Смятам, че най-лошото за Левски мина. Клубът доказа, че може да съществува самостоятелно. Хората, които обичат Левски, могат да гледат с оптимизъм. При всяка възможност ще се връщам на “Герена” като зрител. Водят се преговори за втори спонсор, но не са близо до финализиране. Зимната селекция зависи от изходящите трансфери, каза Павел Колев.

“Не мога да кажа конкретна цифра за дълговете на клуба, трябва ми време за подобна сметка. Тя няма да се различава много от цифрата, която бе обявена от Наско Сираков и Надзорния съвет. Моралният ми ангажимент беше до края на изминалата година, нямахме проблем с Наско Сираков. Искам да благодаря на всички бивши собственици – Томас Лафчис, Тодор Батков, Александър Ангелов, Николай Иванов, Иво Тонев, Спас Русев. Левски има задължения към Национална лотария, както и по строежа на сектор “А”, което задължение беше изкупено от фирма на Божков” добави Колев.

Добави коментар
Гласувай: