Павел Колев с култово изказване за играчите на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Изненадващо, Павел Колев, който е изпълнителен директор на Левски, набързо промени мнението си за играчите на отбора. 

Вече се разбра, че той е склонен на крайни и абсолютно противоположни позиции. Припомняме, че когато отборът му понесе поражение от Славия, тогава Колев се изказа, че в тима има такива хора, които търсят единствено парите и въобще не мислят за репутацията на клуба.

По-късно обаче, след като Левски успя да пребори Лудогорец, изпълнителният директор се извъртя на 180 градуса и обяви играчите за истински мъже, защото, по негови думи, не може да се спечели такава победа, без да притежаваш известни мъжки атрибути.

В емоционалното си изказване, Павел Колев каза още, че победата на клуба е един много важен психологически момент, която както отбора, така и публиката, са заслужили напълно. Той изказа благодарности на всички и специално на футболистите – „шапки долу“, обяви щастливият Колев.

Той направи препратка и към предишното си изказване и заяви, че на терена този път е видял предимно играчи, на които им пука за клуба, включително и двама между тях, които досега не са се представяли много добре, но срещу Лудогорец са играли отлично.

Павел Колев добави още, че спонсор на Левски в момента е самата публика и затова той се надява да я зарадват, за да продължи да бъде толкова активна и съпричастна към проблемите на тима. Според него, повод за оптимизъм има и засега с лиценза на Левски нещата са наред.

“ Аз се чувствам доста по-уверен, но нека изчакаме жребия. Би трябвало да гледаме с оптимизъм към тези мачове. Ще направим всичко възможно да запазим този отбор и за в бъдеще. Имаме добра основа – този отбор е млад. Публиката също показа, че вярва на отбора. Не е вярно, че сме отказали спонсорство от никаква компания, не знам каква е тази информация. Надяваме се, че няма да се стигне до такива мерки. Зависи от параметрите на предложенията за спонсорство, ние ще ги обмислим. Управителният съвет трябва да одобри предложенията и така може да се случат нещата по процедура“ – обясни Колев.

Той допълни също, че с Йоана Чолакова работят от лятото и задържането й е доста неприятно, но все пак не се е отразило много на работата.

Изпълнителният директор на Левски не пропусна да коментира и факт, че следващата вноска към НАП е подсигурена и добави, че всеки, който е загрижен за клуба, се е притекъл на помощ.

Относно евентуалната игра на терена без зрители, заради опасността от коронавируса, Колев определи подобна възможност като пагубна.