google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на Лудогорец Павел Върба говори пред медиите преди мача с Интер утре вечер – първия 1/16-финален двубой между двата тима от Лига Европа. Чешкият специалист сподели, че “орлите” не се плашат от подобни срещи, като в същото време похвали и съперника на разградчани.

“Наясно сме, че ни чака тежък мач с един европейски гранд. Не искаме да оставим Интер да бъде фаворит в срещата, като ще се стремим да изиграем добър мач. Някои от играчите ми имат проблеми преди срещата, но не мога да назова конкретни имена”, започна Върба.

“По медиите може да пише всичко, но очаквам Интер да подходи напълно сериозно към срещата и да бъде пределно мотивиран да спечели двубоя. Самото име на този клуб е достатъчна мотивация за всеки футболист от моя отбор и няма нужда да ги мотивирам допълнително. Знам и съм виждал, че Лудогорец не изпитва страх от мачове с най-големите европейски клубове”, сподели чешкият специалист.

“Старая се най-добрата форма на отбора да дойде в най-подходящото време от сезона. Надяваме се да покажем това утре. Имам респект и уважение към футболистите на Интер, но не се плаша от тях. По-добре да не излизаме за срещата, ако се страхуваме от съперника”, каза още Павел Върба.

Двубоят между Лудогорец и Интер е в четвъртък от 19:55 ч. на “Хювефарма Арена”.