google новини лого Последвай ни
Добави коментар
59-годишен британец позна шампионите в четирите английски дивизии и титлата на Атлети. В права колонка!

Карл Едуардс e на 59 години и управлява магазин за секс-играчки в Хендсуърт – предградие на втория по големина град в Англия Бирмингам.

Покрай кризата с коронавируса продажбите и работата в Direct Pleasure се увеличили значително. Преди няколко дни пък британецът намерил фиш със залог на стойност 50 пенса, пуснат миналото лято, който със сигурност би му помогнал да осъществи и по-смели свои планове.

Едуардс бил подбрал „права колонка“, в която прогнозирал първенците в четирите английски дивизии и шампиона в испанската Ла Лига.

Откривайки фиша, пуснат в пункт на букмейкъра Coral, Едуардс с удивление установил какво се е случило с предвижданията му, които предлагали умопомрачителния коефициент 25 935.

Карл бил познал карето шампиони в Англия – Манчестър Сити (при коефициент 2.58), Норич (6.00), Хъл Сити (14.00), Челтнъм (12.00).

Снощи пък мистър Едуардс добавил още един гросмайсторски удар – коефициент 10.00 за титлата на Атлетико (Мадрид).

Скромният залог от 50 пенса означава, че сега той ще получи неособено гръмката сума от 12,967 лири и 50 пенса. Едуардс обаче е повече от доволен и на тези близо 13 000 паунда.

“Никога в живота съм не съм имал подобна печалба,” разкрива той. “Невероятно е да удариш такава сума срещу 50 пенса.

“Още повече след годината, през която преминахме с всички тези локдауни в Мидландс. Тук нямахме възможност да работим и отваряме магазините близо година.

“Трябва обаче да призная, че имаше онлайн-бум в бизнеса със секс играчки по време на локдауна. Все пак всички бяхме затворени…

“Сега си мисля, че може би не трябваше да разкривам за печалбата,” допълва с усмивка Едуардс. “Вече очаквам опашка с хора, които ще поискат някой и друг паунд назаем.”