Педри пред Стоичков: Барселона с Шави ще стигне далеч
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За мен е много голям късмет, че именно Шави ми е треньор", споделя младият халф

Легендата на българския футбол Христо Стоичков взе интервю от младата звезда на Барселона и испанския футбол Педри. В разговор за ТВ гиганта „Унивижън“, който бе излъчен и в предаването „Код Спорт“ по RING, Педри заяви, че Испания ще се бори за титлата на Мондиал 2022. Той сподели също, че Барселона с Шави ще стигне далеч и вече загатва за потенциала си.

На въпрос докъде може да стигне този отбор на Барселона, Педри отговори: “Мисля, че ще стигнем далеч и вече го загатваме. С Шави начело без съмнение сме тръгнали по правилния път. Ветераните в отбора ни дават много добри съвети на нас, младите и ни помагат да израснем. И вече направихме добра сплав в тима.”

“За мен е много голям късмет, че именно Шави ми е треньор. Той ми разказва безрезервно за тънкостите и скритите страни на моя пост. И най-вече за онова безценно умение как да се подава топката между линиите”, добави халфът на каталунците.

Относно Мондиал 2022 и националния отбор, Педри заяви: “Испания също е пълен с качествени млади футболисти. А начело е наистина авторитетен и можещ специалист в лицето на Луис Енрике. Той на първо място успява да ни накара да разберем какво иска от играта и после как да го постигнем. И категорично съм на менние, че с него начело Испания може да стигне много далеч.”