google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ел Голеадор" е горд с постижението си

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев коментира оставането на тима в efbet лига. “Тигрите” ще са част от елита за втори пореден сезон в елита за пръв път в своята история. Това постижение стана факт след драматичната им победа над Берое с 3:1 на стадиона в Пазарджик.

“Доволен съм. Абсолютно заслужен успех, с много добра игра през тези два месеца, откакто работим заедно с момчетата. Отборът летеше директно към Втора лига, но с много работа, благодарение най-вече на играчите, които бяха много изпълнителни и стриктни, се постигна резултатът. Даже преди този мач имахме две опции – или да останем в Първа лига, или да играем бараж, докато това по-рано не съществуваше, което е една награда за труда, който се положи”, започна Пенев.

“Едва ли някой е вярвал, че отборът ще се спаси. В първия миг, в който влязох в съблекалнята, ясно и точно заявих на момчетата, че започваме една съвместна мисия по спасяването на отбора и оставането в Първа лига. В личен план – за мен това бе едно много голямо предизвикателство. Аз обичам такива предизвикателства и резултатът е налице. Благодаря още веднъж на феновете, на ръководството за подкрепата и най-вече на момчетата”, добави той.

“Вие знаете, че имам ангажимент до края на първенството. Не знам какви са плановете на клуба, така че за момента това не е коментирано. Най-важни бяха мачовете и начинът, по който трябваше да ги изиграем”, каза специалистът запитан за шансовете да остане начело на Хебър и през следващия сезон.