Пеп Гуардиола проговори за щурото парти на Манчестър Сити с моделките

Жозеп Гуардиола направи изказване по повод създалата се интрига около партито на играчите от Манчестър Сити, което беше проведено наскоро и беше лишено от зоркия контрол на съпругите на футболистите. Случката се разигра след двубоя на отбора с Астън Вила, при който Манчестър Сити спечели срещата с резултат 6:1.
За да се наградят след победата, футболистите се отдадоха на сладка почивка и разпускане с парти без половинките. За да се компенсира липсата на нежно присъствие, те обаче си бяха поканили специално за вечерта 22 моделки от Милано.


Разбира се, всичко това нямаше как да бъде подминато без закачливи коментари в мрежата, още повече, че почти всички дами се похвалиха със снимки онлайн.
Остана под въпрос обаче, дали Пеп Гуардиола е информиран за щурото парти със секси мадами. За да сложи край на спекулациите и да успокои духовете, самият той направи официално изявление пред медиите.


Гуардиола коментира, че е бил напълно в течение на събитията и много добре е осведомен за купона на момчетата си. Той беше категоричен, че когато им остава време, те могат да си вечерят у дома, а могат и да направят това на друго място, например в ресторант.

Каненето на малка група гости на съответните купони също не била прецедент за отбора. Наставникът даде недвусмислено да се разбере, че не намира нищо лошо в това и дори, по негови думи, е останал впечатлен от такава традиция.
„Всичко е наред“, завърши той и така сложи край на клюките.

Сподели Сподели
Изпрати: