Перес в нов запис: Роналдо и Моуриньо са идиоти!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Роналдо е болен човек. Мислиш си, че е нормален, но всъщност не е"

Нова част със скандални изказвания на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес бяха публикувани от испанското издание El Confinedcial.

В първите записи босът на столичния гранд напада клубните легенди Раул и Икер Касияс, а в новата разпечатка, която е от 2012 година, атаките му са насочени към треньора Жозе Моуриньо и Роналдо, както и към агента им – Жорже Мендеш.

“Роналдо е идиот! Болен човек. Мислиш си, че е нормален, но всъщност не е. Ако беше нормален, нямаше да прави всичко, което прави… Защо според теб направи тази глупост?”, заявява Перес, без да става ясно каква точно глупост визира.

“Мендеш не взима никакви решения. Нищо не прави и за Моуриньо. Дори с интервюта. Това са хора с ужасно его. Те не живеят в реалността, защото и двамата можеха да взимат много повече пари, ако го правиха. Двама ненормалници, защото говорим за много пари. Никой не ги харесва, имат лош имидж в обществото. Ако обществеността ги харесваше, щяха да печелят много повече!”, казва още босът на Реал.

В записа има и реплика, насочена към левия бек Фабио Коентрао: “Поредният, който няма мозък в главата. В момента той не струва, а Моуриньо е идиот… Не е като да не иска да играе… Малко е глупав, защото шофира, без да има книжка. Пречупи се от напрежението. Болен е, но не му пука.“