Петър Колев: Не ни достигна смелост в някои ситуации
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имайки предвид, че нямаше нищо задължително в този мач, трябваше да играят по-спокойно"

Наставникът на Берое Петър Колев поздрави Лудогорец за поредната шампионска титла, но не остана особено впечатлен от представянето на своя тим. Заралии загубиха с 1:3, като според треньорът на тима, играчите не са играли достатъчно освободено днес.

„Искам да поздравя отбора на Лудогорец за десетата титла – всички хора, които работят в клуба, играчите, треньорът, който последните месеци направи така, че футболистите да изпълняват неговите идеи. Не ни достигна смелост в някои ситуации. Съдбата ни даде шанс да сме равни в резултата до самия край на мача, но когато не го усещаш и нарушиш тактическата постройка, накрая губиш. Имаше много непредизвикани грешки, много нехарактерни отигравания от някои играчи. Имайки предвид, че нямаше нищо задължително в този мач, трябваше да играят по-спокойно. Мисля, че поне физически се вложиха.“

„Трудно е, когато имаш 11 футболисти с договор за догодина и някои с неясна съдба да ги мотивираш. Ако погледнете стартовия състав, 8 от 11-те чужденци стартираха. През седмицата излезе материал, в който някой се опита да обяви нова политика в Берое, евентуално как всички чужденци ще бъдат изгонени, ще бъдат редуцирани заплати. Не съм чувал за такива промени. Имаме единомислие за тези неща. Може да има промени, но не и в този вид, който беше представен в медиите“, допълни треньорът.