Петър Костадинов: Заспахме за 5 минути и затова загубихме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Костадинов отчете липсата на изявен централен нападател

Помощник-треньорът на Черно море Петър Костадинов, който в днешния ден води “моряците” срещу Локомотив Пловдив (0:3), коментира тежкото поражение на своя тим. Костадинов заяви, че отборът му е заспал за пет минути през втората част и това е било причината за загубата.

„Честита победа на Локомотив Пловдив. Според мен с оглед на показаното на терена, резултатът отговоря на това. Загубихме, защото заспахме за 5 минути през второто полувреме и тогава ни вкараха два гола. Не си реализирахме ситуациите, а те си вкараха техните”, заяви Костадинов.

“Не мога да коментирам ситуацията за дузпата, ако е имало контакт ще е жалко, защото това положение влияе пряко на развоя на мача. Стара слабост ни е да пропускаме. В лицето на Евгений Сердюк имаше кой да завършва атаките, а сега се надяваме на хората, които трябва да го заместят. Куриор, Са и Закария са хората, които могат да бележат и трябва да го правят”, каза помощник-треньорът на “моряците”.

Костадинов добави, че съперникът е имал проблеми в централната защитна двойка, но въпреки това “моряците” не успяха да реализират попадение.