Петър Пенчев: Всеки на терена е отговорен, днес беше катастрофа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мачът се разви много лошо, истински крах"

Треньорът на Ботев (Пд) Петър Пенчев определи загубата с 0:6 от Локомотив (Пд) като истински крах и катастрофа. Наставникът на „канарчетата“ заяви, че днес нищо не е функционирало в отбора, но това не е оправдание.

“Истински крах. Мачът се разви много лошо. Отбелязаха ни с първите два удара. Грешка в изнасянето на топката. След изгонването на Джонатан нямахме никакви шансове. Прекалено много грешки. Всеки, който играе, трябва да поеме от своята отговорност. Трудно ми е да говоря. Това ни е пети мач, в който играем така. И преди сме играли в тази формация. Така се разви мачът. С колегата дойдохме в труден момент. Опитваме се да помогнем, за съжаление днес бе катастрофа. Оправдание няма. Нищо не функционираше”.

“Променихме формацията в 4-4-1. Идеята бе да намалим щетите, да не получим гол през второто полувреме. Не мисля, че разликата между двата отбора е толкова голяма”, допълни треньорът.

“Оттук накъде? Има още 4 мача до края на полусезона. Ще се опитаме да измием този срам”, добави специалистът.

“Не знам. Нямам представа. Не е от моята компетенция”, каза още Пенчев на въпрос за договора на звездата на тима Тодор Неделев.