Пиоли не остана доволен от нивото на Милан срещу Салернитана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябваше да играем на по-високо ниво!"

Стефано Пиоли призна, че представянето на Милан бе под нивото им при домакинското реми 1:1 срещу Салернитана. При евентуален успех щяха да се изкачат на второ място с равни точки с градските съперници Интер, но равенството ги остави на четвърта позиция, само с точка над Рома на Жозе Моуриньо.

“Трябваше да играем на по-високо ниво, оставихме твърде много свободни пространства при техния гол. Трябваше да се справим по-добре. Имахме и малко късмет в някои ситуации. Не се защитавахме компактно и не контролирахме мача “, каза Пиоли пред “DAZN” след срещата.

Милан поведе с попадение на Оливие Жиру преди почивката, като малко преди това имаше възможност да реализира гол от задна ножица, но топката отиде над напречната греда. През втората част французинът отстъпи мястото си на Златан Ибрахимович.

“Жиру вкара страхотен гол, но представянето му не беше отлично. Надявах се резервите да внесат свежест в играта, но не се получи. При техния гол, трима играчи не се върнаха в защита, а това никога не трябва да се случва. Не бяхме позиционирани добре в тази ситуация”, коментира още Пиоли.