google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Разочарован съм, защото през последните седмици не се справихме достатъчно добре и не играхме според нашите стандарти", сподели той.

Наставникът на Милан – Стефано Пиоли, съвсем логично бе разочарован след загубата на „росонерите“ с 1:3 от Удинезе във вчерашната вечер.

„Беше негативно представяне. Когато отборът играе така, нито агресивно, нито интензивно, нито прецизно или концентрирано, това означава, че треньорът е работил лошо в подготовката на мача. Срещу Удинезе бяхме твърде под възможностите си“, каза Пиоли.

„Би било сериозен проблем, ако вече мислим за четвъртфинал в Шампионската лига, особено след като завършването в челната четворка е основният приоритет. Не, просто не играхме на нашето ниво през последните няколко мача и ако не играем на нашето ниво по отношение на интензивност, организация и фокус, в крайна сметка имаме такива изпълнения”, добави той.

“Определено съм разочарован, защото през последните седмици не се справихме достатъчно добре и не играхме според нашите стандарти. Трябва да вдигнем нивото във всичко, защото това никак не беше добро представяне”, коментира треньорът на Милан.

„Абсолютно не очаквах това, защото нямаше признаци на липса на концентрация или други спортно-тактически проблеми. Ние винаги подготвяме мачовете да имаме предимство в определени ситуации, но започнахме зле и завършихме отвратително, това е реалността. Трябва да работя по-добре, за да направя моите играчи по-решителни, бързи, концентрирани и прецизни“, завърши Стефано Пиоли.