google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът оценява високо ролята на Златан в състава си

Мениджърът на Милан Стефано Пиоли коментира решението на клубната легенда Златан Ибрахимович да сложи край на кариерата си. Ибра изненадващо обяви края на 24-годишната си професионална кариера и се сбогува емоционално с феновете в последния мач на “росонерите” от Серия А, който те спечелиха с 3:1 срещу Верона.

„Той е страхотен футболист, много интелигентен човек. Златан е шампион. Много съм тъжен, че повече няма да мога да го тренирам. Той е победител, боец и за него също не е лесно да вземе подобно решение“, започна Пиоли.

„Постоянно водихме разговори и винаги бяха лесни, но знаех, че си имам работа с човек на високо ниво, който винаги казва каквото чувства и мисли. Понякога говорих малко и слушах повече, но Златан има страхотен характер.

Всички сме развълнувани. До момента не беше обявил плановете си. Той наистина е голям шампион и го демонстрира на всеки етап от кариерата си. До вчера, той беше на базата, пристигаше първи и си тръгваше последен, а това е нещото, което прави огромна разлика. Златан винаги се уверяваше, че всички са готови за игра, дори когато не беше там. Трябва да му отдадем дължимото. Няма да ни е лесно да започнем без него“, добави специалистът.