google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Запро Динев заби 4 гола във вратата на Ком Берковица

Пирин Благоевград записа категоричен успех срещу Ком Берковица с резултат 4:0 и се класира за 1/16-финалите в турнира Купата на България. Запро Динев отбеляза всичките четири попадения за “орлетата”, които тотално доминираха срещу съперника. Успехът изпрати Пирин в следващата фаза на турнира, където ще срещне Левски София.

Отборът на Пирин натисна съперника още от самото начало. Гостите поведоха с 1:0 с гол на Запро Динев в 21-ата минута. Така завърши първото полувреме на срещата.

В 49-ата минута “орлетата” удвоиха своя аванс с втори гол на Динев. Запро оформи хеттрика си в 81-ата минута. Две минути по-късно Запро Динев вкара четвърти гол във вратата на Ком Берковица. Така Пирин Благоевград е сред 1/16-финалистите на турнира Sesame Купа на България и ще приеме Левски в следващия кръг, като феновете в града ги очаква футболен празник.

Черноморец Бургас продължи със силните си изяви този сезон и елиминира втородивизионния Етър Велико Търново. “Акулите” записаха домакинска победа с 2:0 с попадения на Емануил Манев и Станислав Маламов. Така Черноморец Бургас ще се изправи срещу Локо Пловдив у дома в следващия кръг.

Добруджа пък разби Септември Тервел с 3:0 в друга среща от 1/32-финалите на Купата на България. В следващия кръг тимът от Добрич посреща ЦСКА.