google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият играч на отбора на Ливърпул и Англия Питър Крауч оцени работата и поведението на старшия треньор на Тотнъм – португалецът Жозе Моуриньо.

„Моуриньо, какъвто го виждаме днес, се върна към старото си „аз“. Видяхте как се държеше по време на мача с Манчестър Сити. Това е добрият стар Моуриньо, който се бори и преследва успеха. Не всеки го харесва, но аз мисля, че той преоткри себе си.

Когато Жозе отиде в Тотнъм, очите му светеха от ентусиазъм. Нещата не потръгнаха много добре, но по време на играта със Сити се виждаше, че той е изпълнен с енергия и живот.

Спомнете си какъв беше Моуриньо в Манчестър Юнайтед – уморен от самото начало. Въпреки това, той успя да спечели два от трите трофея на отбора, след Алекс Фъргюсън.

Все още има фенове на Тотнъм, които обожават Почетино и все още страдат заради уволнението му, но какво биха казали, ако Моуриньо им донесе трофей през май? Наистина много се надявам Тотнъм да спечели трофея, както съм и сигурен, че Моуриньо може да внесе такива бързи промени в отбора, като никой друг треньор досега“, заяви Крауч пред Дейли мейл.