Почетино може да напусне ПСЖ и да се завърне в Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Президентът Даниел Леви се надява аржентинецът да разубеди Хари Кейн да напусне

Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино може да направи сензационно завръщане в Тотнъм, твърди английският “Сън”.

Аржентинският специалист не е щастлив от престоя си във Франция и президентът на „шпорите“ Даниел Леви ще опита да го убеди да се върне в Лондон, пише още изданието.

Леви вече е признал, че най-голямата му грешка е напускането на Почетино в края на 2019 година.

Лондончани не постигнаха нищо след идването на Жозе Моуриньо, който пък беше освободен преди месец. На негово място до края на сезона бе назначен Райън Мейсън, но сега Леви трябва да реши кой е най-подходящият човек да поеме работата за постоянно.

Сезонът на Почетино в ПСЖ не беше успешен, като отборът загуби битката с Лил за титлата в Лига 1, а в Шампионска лига бе отстранен в полуфиналите от Манчестър Сити. Според „Сън“ аржентинецът е разкрил пред свои приятели, че е готов да си тръгне от ПСЖ и да се завърне в Тотнъм.

Феновeте на лондонския тим се настроиха доста негативно срещу Леви в последно време, а връщането на Почетино със сигурност би бил добър ход за президента на „шпорите“. Освен това Леви се надява, че аржентинецът ще може да разубеди Хари Кейн да продължи с Тотнъм поне още един сезон.