google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Английските медии съобщават, че халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е преосмислил намерението си да напусне “Олд Трафорд”, обявявайки за готовността си да подпише нов контракт с Червените дяволи.

Договорът на французина изтича през следващата година, като в него е включена клауза, която позволява удължаване за нови 12 месеца.

Според медиите на Острова обаче Погба вече е решен да направи още по-смела крачка, обвързвайки бъдещето си с Юнайтед до 2025 година.

Факт е, че играчът изглежда преобразен в последно време и е с основен принос за възхода в представянето на тима на Оле Гунар Солскяер. Самият Погба пък се наслаждава на изключително партньорство в средата на терена с Бруно Фернандеш.

Неотдавна бившият вратар на Червените дяволи Петер Шмайхел също разкри, че желанието на Погба е да остане в клуба.

27-годишният полузащитник, който пристигна в Манчестър през 2016 година на няколко пъти даваше сигнали, че обмисля напускане. За подобни намерения споделяше и маститият агент Мино Райола.

Погба изгради името си в Ювентус, с чийто екип спечели четири поредни шампионски титли в Италия между 2013 и 2016 година, както и две купи и две суперкупи на страната.