Полузащитник на Тотнъм участва в спор с фен след “обида”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Полузащитникът на Тотнъм Ерик Диер се качи в публиката, за да се изправи срещу фен, който го „обиди“, след като „шпорите“ паднаха с 2:3 след изпълняване на дузпи у дома от Норич, казва мениджърът Жозе Моуриньо.

Братът на Диер, който беше в публиката и „не беше доволен“ от ситуацията, в крайна сметка беше задържан от стюарди.

Моуриньо каза: „Мисля, че Ерик направи това, което ние професионалистите не можем да си позволим и не трябва да правим, но което всеки от нас би сторил в подобна ситуация.“

Футболната асоциация и Тотнъм разследват инцидента.

Диер, който има 40 мача за Англия, вкара при победата от дузпа от Норич, но вратарят Тим ​​Крул спаси две от дузпите, за да вкара “Канарите” в четвъртфиналите на Купата на ФА.

Моуриньо каза: „Повтарям, че професионалистите не можем да правим това, но съм с играча и го разбирам. Феновете бяха с отбора до последния наказателен удар, който ние пропуснахме.”

“Този човек обиди Ерик. Семейството му беше там. По-малкият му брат не беше доволен от ситуацията.”

Клубът ще предприеме действия срещу Диер, Моуриньо каза: “Ако клубът направи това, аз няма да се съглася, но той направи грешка.”

Моуриньо обясни, че според него на тези места не се настаняват „истински фенове на Тотнъм“.

Той добави: „Някои от хората, които са на тези привилегировани позиции до тунела, разбира се, са фенове на Тотнъм.”

“Но мисля, че много хора със специален статус “са там” и според мен това е мястото на стадиона, където доста често се съмнявам дали са истинските фенове на Тотнъм, защото именно тези “истински фенове” са хората, които подкрепят момчетата до последно.”