Попов за COVID-19:”Държаха се с жена ми и децата като с прокажени”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият капитан на националния отбор на България Ивелин Попов сподели за нерадостната среща с коронавируса.

Играчът на Ростов призна, че няколко пъти е изпадал в депресия, а съседите му се отнасяли със съпругата и децата му като с прокажени.

Ето и изповедта на Попов пред популярна руска медия:

„Белите ми дробове бяха абсолютно чисти,” разказа Попов пред matchtv.ru. “Можех безпроблемно да тренирам у дома. Чувствах се отлично.

“Наистина на деветия ден обонянието ми изчезна за известен период време. Например пия кафе, усещам вкуса му, но все едно му липсва какъвто и да е аромат. Усещането е странно.

“Не беше страшно, но на няколко пъти изпадах в депресия. Решавах, че може би действително нещо не е наред с мен, а аз просто не го разбирам. А и точно при такова настроение обонянието ми изчезна. Лоша история!

„Пробите на жена ми и децата ми бяха отрицателни. Те веднага трябваше да се преместят в друг апартамент. В града обаче всички говореха за заразени футболисти на Ростов.

“В резултат на това 3-4 дни към жена ми и децата ни се отнасяха като към прокажени. Казвали са им: “Вашият мъж и баща е болен, не може да се возите с нас в асансьора. Вървете по стълбите.

„Трябва да отбележа, че имаше и хора, които се отнасяха с разбиране и се опитваха да ни помогнат.”