google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Напоследък той преживява тежък период, но е достатъчно силен характер, за да премине през това", смята Хари Реднап.

Емблематичният мениджър Хари Реднап защити от неспиращите критики бранителя на Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия Хари Магуайър.

Реднап дори посочи, че ако той трябва да избира стартовия състав на “Трите лъва” за предстоящото Световно първенство в Катар, то със сигурност Магуайър ще намери място в него.

“Е, това може да не е популярната гледна точка в момента, но ето нещо… ако избирах стартовата единайсеторка на Англия, за да се изправя срещу Иран на 21 ноември, Хари със сигурност щеше да е в нея. Няма нужда да казвам, че напоследък е преживява тежък период. Магуайър е толкова прям човек, той сам би ви казал това”, заяви Реднап.

“Но Хари е наистина свястно момче и единственото нещо, което няма да направи, е да избягва всичко това. Освен това той е достатъчно силен характер и достатъчно добър играч, за да премине през това. В големите мачове, а по-големи от тези на Световно няма, имате нужда от голямо присъствие и той със сигурност е това. На терена и в съблекалнята”, каза още бившият мениджър на Тотнъм.