Пореден удар за Роналдо! Още два гранда отказаха да го вземат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианските Милан и Интер отхвърлили възможността да приютят Кристиано.

Бъдещето на мегазвездата Кристиано Роналдо в редиците на Манчестър Юнайтед продължава да бъде неясно, а междувременно още два европейски гранда са отказали да привлекат португалеца.

Агентът на Кристиано – Жорже Мендеш, е предложил емблематичния нападател на Милан и Интер, съобщава “Corriere dello Sport”.

Италианските отбори обаче са отхвърлили възможността да вземат CR7, тъй като нe са в състояние да си позволят заплатата на настоящия футболист на Манчестър Юнайтед, която е в размер на 24 милиона евро на сезон.

Както е известно, Роналдо има желание да напусне “Олд Трафорд”, тъй като иска да играе в Шампионската лига и през тази кампания.

Редица европейски медии пък по-рано през това лято съобщиха, че португалският национал е бил предложен на Байерн Мюнхен, Челси, Пари Сен Жермен, Атлетико Мадрид и Реал Мадрид.

Нито един от тези тимове обаче не пожела да вземе Кристиано.

Единствено от Атлетико Мадрид се заговори за по-сериозен интерес, но вълната от недоволство от феновете на “дюшекчиите” тотално попречи на евентуално преминаване на Роналдо на “Уанда Метрополитано”.