Поредна промяна за евроквалификациите с Черна гора и Унгария
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шопов заменя халфа на Лудогорец Доминик Янков, който отпада заради контузия.

Полузащитникът на ЦСКА-София Станислав Шопов бе добавен в групата на националния отбор на България за предстоящите срещи от квалификациите за Евро 2024. Той ще замени Доминик Янков от Лудогорец, който отпада заради травма. Янков имаше проблеми още при двубоя на клубния си тим Лудогорец при трудния успех над Черно море с 3:2.

Това е втората принудителна промяна в състава на Младен Кърстаич, който преди броени дни извика защитика Християн Петров (ЦСКА-София) на мястото на Димо Кръстев (Фиорентина). Станислав Шопов бе в групата на Кърстаич за приятелските срещи срещу Кипър и Люксембург през есента на 2022-а година, но така и не влезе в игра. Шопов става и вторият играч на ЦСКА-София, който бива повикан за предстоящите два мача, но при първоначално обявената група нямаше нито един техен представител.

България започва европейските квалификации, за които футболната ни общественост се надява, че ще достигнем до първи голям форум от две десетилетия с домакинство на Черна гора на 24-и март, а три дни по-късно гостуваме на Унгария в Будапеща. Останалите два тима в нашата група G са Сърбия и Литва.