Посочиха кой е подвел Йомов, националът бил близо до трансфер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Непотвърдена информация сочи, че нападателят на ЦСКА е приел забранено вещество в организма си след съвет от фитнес-инструктор.

Звездният флангови нападател на ЦСКА Георги Йомов, който бе спипан с допинг, не е бил на себе си заради случилото се, разкриха негови близки пред “БЛИЦ”.

Българският национал обаче имал надежди да се размине с по-леко наказание, въпреки че прогнозите на този етап не са никак добри.

Непотвърдена информация гласи, че 25-годишният Йомов е бил подведен от фитнес-инструктор, с когото го свързали за първи път.

Бързоногият футболист искал да подобри още повече мускулната си маса и се допитал до професионалист.

Говори се, че именно този фитнес-инструктор е дал съвет на Йомов да пие лекарство, което съдържало анаболния стероид дехидрохлорметилтестостерон – хлорирано производно на метилтестостерон.

Все още се чака решението за наказанието на звездата на ЦСКА, като има немалка вероятност Георги да бъде санкциониран минимум за 3 години.

Още по-интересното е, че два чуждестранни клуба от Европа са обмисляли тези дни да изпратят конкретна оферта до офисите на ЦСКА, за да се опитат да привлекат Йомов преди затварянето на летния трансферен прозорец.