Постекоглу се оплака от резултатите на Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на „Шпорите“ каза, че отборът играе добре.

Старши треньорът на Тотнъм Ангелос Постекоглу твърди, че началото на тима в английското първенство е било разочароващо, но резултатите ще дойдат, ако състава му продължи да играе по начина, по който го направи в първите си 3 срещи. „Шпорите“ имаха 66% притежание на топката и записаха 20 удара към вратата на „Свраките“, но бяха победени с 2-1 при вчерашното си гостуване в двубоя от Висшата лига.

„Това е историята на нашата кампания. Играхме добре и контролирахме развоя на събитията през повечето време. Ние разполагахме с достатъчно положение, за да си тръгнем като победители“, заяви треньорът на лондонския отбор пред медиите. „Попадението, което Нюкасъл вкара през вторите 45 минути, беше поради липса на концентрация в нашия отбор. Ние трябваше да сме решили срещата много по рано. Ако се представяме по този начин, без никакво съмнение резултатите ще дойдат.“

Постекоглу добави, че се е насладил на начина по който Тотнъм са контролирали играта и че разочарован, защото неговите футболисти са заслужавали много повече от загуба за подобно представяне.