“Предателят” Десподов не се притеснява да излезе срещу ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крилото разгневи привържениците на Армейците с решението си да облече екипа на конкурента Лудогорец

Крилото на Лудогорец Кирил Десподов, който играе под наем от италианския Каляри, заяви, че не се притеснява да излезе срещу бившия си тим ЦСКА София.

Именно с екипа на Армейците Десподов направи име у нас и бе избран за Футболист на България, след което пък бе трансфериран в Каляри.

Решението му да се върне в България, за да облече екипа на Лудогорец преди няколко месеца, бе посрещнато на нож от привържениците на Червените, които го заклеймиха като предател, имайки предвид, че дори в Италия Десподов не преставаше да засвидетелства лоялността си към ЦСКА с куп постове в социалните мрежи.

“Излизам и си играя моята игра,” заяви Десподов. “Аз съм професионалист и в момента защитавам цветовете на Лудогорец, защото съм футболист на този клуб.

„Това, което аз съм видял и преди Бруно Акрапович е, че отборът беше много добър. Лично мое мнение е, че те ще са ни основен конкурент за титлата и за Купата.

“Дори да не бях в Лудогорец, а в друг отбор, аз трябва да изляза да играя срещу тях. Ние сме професионалисти. Ние сме си създали цел и я гоним. Както всичко знаете, целта е Лудогорец да стане шампион на България за десети път. Ние до последно ще гоним това нещо и няма да се откажем“

Двубоят между Лудогорец и ЦСКА е в събота от 15.00 часа и ще бъде излъчен пряко в ефира на “Диема Спорт”.