Предложиха Жоао Феликс на Нюкасъл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жоао Феликс може да продължи да играе във Висшата лига

Жоао Феликс успя да вкара само четири гола в Премиър Лийг по време на престоя си на Стамфорд Бридж, поради което Челси реши да не го привлича за постоянно. Информация от Daily Mail твърди, че на 23-годишния играч вече е предложено да остане в Англия и да заиграе за Нюкасъл Юнайтед, който ще реши дали иска да вземе играча под наем за един сезон.

Феликс очевидно е нежелан в Атлетико Мадрид,  така че “дюшекчиите” ще се надяват да се отърват от играча за постоянно и да си върнат малко пари това лято. Изглежда малко вероятно някой клуб да плати голяма сума за португалския национал предвид представянето му през последната година.

Няма съмнение, че Феликс невероятен млад талант с огромно бъдеще пред себе си. Но той не успя да демонстрира качествата си на терена. Междувременно много малко клубове могат да си позволят да плащат неговата заплата от £200 000 на седмица.

С изключение на няколко епизодично проблясъци, престоят на Феликс под наем в Челси беше доста невпечатляващ. Остава да видим дали Нюкасъл ще се възползва от възможността да вземе играча под наем за следващия сезон. Нюкасъл трябва да добави повече качество към атаката си и Феликс може да бъде полезна опция за тях.