Притеснение у феновете на Левски, пълна мъгла около подготовката
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Левски не е обявил нищо за лятната си подготовка и дали планира контроли

Към момента положението в Левски не е никак добро, въпреки появата на Джоузеф Диксън в България през миналата седмица. Не е ясно кой ще води “сините” и кои играчи ще останат на “Герена”, няма яснота около самата подготовка, която ще водят 26-кратните шампиони на България.

На този етап Левски не са обявили дали ще имат лагер в Правец, където се подготвят в последните години. Освен това няма и нито една обявена контрола, а няколко отбора вече обявиха, че ще играят със “сините”. От “Герена“ обаче няма потвърждение и дори ще им е трудно да съберат отбор за проверките, ако не вземат нови футболисти.

Това води у притеснение до привържениците на Левски, като доста от феновете присъстваха на първата тренировка, за да видят своите любимци. На брой те бяха поне пет пъти повече от играчите, които изведе Живко Миланов от тунела.

Възгласите от феноветe на първото занимание бяха: „Тъжно“, „Не мога да гледам“, „Какво ще правим?“, „Поне имаме играчи, за да стартираме мачовете“, „Май този сезон и ние ще трябва да влизаме във форма и да играем“.