Проблеми в Борусия Дортмунд преди реванша със Севиля
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Една от звездите на Борусия - Джейдън Санчо, няма да e на разположение за срещата във вторник

Във вторник вечер Борусия Дортмунд се изправя срещу Севиля в реванша от осминафиналите на Шампионската лига, като немският тим спечели с 3:2 първия мач преди три седмици. Треньорът на “жълто-черните” Един Терзич има проблеми преди двубоя, като Джейдън Сачно е аут. Английският национал няма да играе скоро, докато Рафаел Герейро и Джовани Рейна също са под въпрос за реванша с испанския тим.

Левият краен защитник Герейро не взе участие в мача от първенството срещу Байерн (2:4) в събота, но той поднови тренировки заедно с Рейна. Все пак участието им в срещата е под сериозна въпросителна.

“Джейдън със сигурност няма да играе скоро. Рафа и Джио няма да отсъстват още дълго, но едва ли ще бъдат готови още за утрешния мач. Добрата новина е, че Ерлинг Холанд и Торган Азар са здрави и ще могат да играят срещу Севиля”, обясни Терзич.

Борусия ще се опита да се класира на 1/4-финалите в ШЛ за първи път от 2017 година насам. Една от звездите на тима – Марко Ройс, заяви, че в отбора ще бъдат горди, ако достигнат до заключителните етапи на надпреварата.

“Ще бъдем изключително горди, ако успеем да се класираме на четвъртфинал. Трябва да сме готови за всичко и ще бъдем”, каза капитанът на Борусия Марко Ройс.