Промоутър връща Кличко на ринга
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Том Лефлер – екс-промоутърът на бившия световен шампион в тежка категория Владимир Кличко, разкри, че планира да върне 44-годишният боксьор на ринга.

Нещо повече, Лефлер смята, че Влад е в състояние да възвърне форма, с която да се бори за планетарната титла, а не само, за да участва в демонстративни боеве подобно на Майк Тайсън, Ивендър Холифийлд и Рой Джоунс – Джуниър.

„Владимир е в невероятна форма за професионален спортист, който вече е спрял със спорта,” заяви Лефлер. “Постоянно тренира, работи по издръжливост и външният му вид е почти идентичен с този, който беше по време на защитата на титлите си.

“Ако има някой, който може да се върне и да се състезава за световната титла, това е Владимир. Бих се радвал да го видя да се върне, но само той може да вземе такова решение.”

Влад Кличко сложи край на състезателната си кариера през 2017 година. Тогава именно той загуби от Антъни Джошуа, а след това се отказа и от договерния реванш с британеца,

„Ако се върне на ринга, мисля, че ще има голям шанс да счупи рекорда на Джордж Форман,” допълни Лефлер. „Не виждам други възрастови боксьори, които биха могли да се представят на ниво, на което Владимир може.”