google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Полузащитникът на Челси Тиему Бакайоко е близо до трансфер под наем в Пари Сен Жермен. Спортният директор на ПСЖ Леонардо води преговорите с представителя на Челси Марина Грановская, като двете страни се опитват да стигнат до споразумение за сделка под наем.

“Сините” биха приели да изпратят Бакайоко под наем на “Прак де Пренс”, но предпочтитат или да продадат бившата звезда на Монако за постоянно, или да включат клауза за задължително откупуване на правата на футболиста.

ПСЖ има предимство пред Милан за подписа на полузащитика. “Росонерите” се оказаха рзочаровани в разговорите си с Челси заради исканата цена за Бакайоко, който е считан за излишен на “Стамфорд Бридж”. Наставникът на ПСЖ Томас Тухел одобрява привличането на Бакайоко, като също така има и интерес към друг играч на Челси – Антонио Рюдигер, който е следен още от отборите на Тотнъм, Рома и Барселона.

“Шпорите” се превърнаха в поредния отбор, който участва в надпреварата за Рюдигер, като германският национал предпочита да остане в Англия въпреки интереса на някои големи клубове в чужбина.

Междувременно италианският полузащитник Жоржиньо също е свързан с трансфер в шампиона на Франция, но агентът му Жоао Сантос изглежда смята, че бъдещето на клиента му е на “Стамфорд Бридж”.