ПСЖ стартира преговори с Джини Вайналдум
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Борбата за подписа на халфа ще е между френския шампион и Интер

Високооценяваният халф на Ливърпул Джини Вайналдум е дал зелена светлина за старт на преговори с френския шампион Пари Сен Жермен, съобщава престижният L’Equipe.

Контрактът на нидерландският опорен полузащитник с мърсисайдци изтича след края на сезона и ПСЖ ще опитат да го привлекат без да плащат трансферна сума, предлагайки му изключително примамливи лични условия.

Сериозен интерес към 30-годишният Вайналдум проявяват също и устремилият се към титлата в Серия А Интер и каталунският гранд Барселона.

Нерадзурите също са инициирали контакт с агента на Вайналдум, но с днешна дата споразумение не е постигнато, тъй като Интер трябва да първо да продаде някои от играчите си, получаващи най-високи заплати.

Неотдавна популярният италиански журналист Сандро Сабатини заяви, че играчът ще продължи кариерата си в италианския Интер.

Нидерландецът облече екипа на Ливърпул през 2016 година, като мърсисайдци платиха за услугите му 23 милиона паунда на Нюкасъл. За Червените той записа 222 мача, в които реализира 22 гола.