Добави коментар
Кобрата искал да повиши пенсиите на възрастните хора

Най-успешният български професионален боксьор Кубрат Пулев заяви, че наближава времето, в което ще създаде своя политическа формация.

В същото време европейският шампион при аматьорите не отхвърли възможността да се кандидатира за президент и да се впусне в битка срещу Румен Радев.

В последните седмици Кобрата няколко пъти обяви, че е готов да се впусне в политиката.

„Мен много пъти са ме канали в политиката, вероятно, за да използват името, човека за партийни интереси,“ заяви Пулев пред bTV. „До този момент няма как да вляза в нещо подобно.

„Собствена партия? Някой ден, когато реша със сигурност. Това е пътя. За да може един човек да бъде независим би трябвало да направи партия…“

Кобрата разкри, че вече е мислил за име на своята партия и е най-близо до „Велика България“. „Защото България е велика!“ аргументира се той.

Той добави, че първото нещо, което би направил като политик е да повиши пенсиите на възрастните хора, тъй като според него пенсионерите били в окаяно състояние.

Пулев не отхвърли възможността да се кандидатира за президент, допълвайки че Румен Радев би бил силен опонент на едни избори.

Добави коментар
Гласувай: