Ради Цонев:”По-зрял съм, вече не съм онзи юноша…”

Ради Цонев:"По-зрял съм, вече не съм онзи юноша..." 1
1 0

Халфът Радослав Цонев не скри задоволството си, след като стана ясно, че отново ще облече екипа на Левкски, събирайки се в отбора, воден от Георги Тодоров с брат си Борислав.

“Много се радвам, че се завръщам в Левски,” коментора Цонев, след като завръщането му на “Георги Аспарухов” беше потвърдено. “Ситуацията е много труднa, но всички знаят, че този клуб е в сърцето ми.

“Много съм мотивиран да помогна на отбора и съм оптимист, че на Герена нещата ще се оправят. Радвам се, че отново ще играя и с брат ми Борислав. Щастлив съм, че вчера той вкара гол и най-накрая Левски победи пред своята страхотна публика.

“Той го заслужава, тъй като знам колко труд е хвърлил през годините. Много по-зрял съм, като вече не съм онзи юноша преди години. Идвам, за да се наложа и да помогна на Левски. Винаги съм мечтал за трофеи със синята фланелка, но първо да изградим отбор, след което ще мислим да прекъснем дългата серия без отличие.

“Благодаря на Лече за прекрасните години. Винаги ще нося „джалоросите“ в сърцето си, след като научих много и израствах като мъж и футболист. Пожелавам на отбора да се върне в Серия А” още през този сезон. Чувствам се добре, като нямам търпение да се включа в тренировките с новите ми съотборници.”