Ради Здравков разкри целта на ЦСКА 1948 за новия сезон (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тук се работи с български и млади футболисти. Не ми се вярва клубът да промени тази политика"

Спортният директор на ЦСКА 1948 Радислав Здравков не смята, че клубната политика да се работи с млади български футболисти ще се промени. Здравков разкри пред клубната телевизия и какви са амбициите на отбора за новия сезон.

„Аз присъствам тук на лагера, изпълнявайки своите задължения. Нормално е да следя тренировъчния процес, гледам изявите по време на подготвителния период и на двата отбора. Нормално е като спортен човек в някои моменти да разговарям със старши треньорите по различни футболни теми. Тези тема ги предизвиквам понякога аз и обсъждаме различни проблеми в работата. Моето впечатление е, че сега е най-тежкият период както за всички футболисти, така и за всички, които ги обгрижват. Треньорските екипи и на двата отбора се справят чудесно“.

„Труден е процесът, труден е преходът от юноши към мъжкия футбол. Не всякога имат изграден необходимия спортен характер да се пребори с тази промяна. Хубавото е, че тук има както млади, така и по-опитни футболисти“.

„Това зависи от клубната политика на отбора, от ръководството. Мен лично ме впечатли този път и затова, без да се замисля, дойдох в ЦСКА. Тук се работи с български и млади футболисти. Не ми се вярва клубът да промени тази политика“, заявява мениджърът на “червените”.

„Мисля, че не е рано. Има тенденция в клуба да се работи методично, да се работи правилно и много. Миналата година, което се постига, беше забележимо – пето място в „А“ група“ само с български футболисти. Лично за себе си, гледам да си върша нещата амбициозно, за да може да се развива отборът. Една, две стъпки нагоре и ще бъде удовлетворение от нашата работа“, казва още  Здравков.
Радослав Здравков за новата си роля в ЦСКА 🔴🌟

🎥🔴 Легендата на ЦСКА и българския футбол Радослав Здравков даде интервю пред клубната камера, в което разкри повече за ролята си в армейския лагер.

🇧🇬 Спортният директор на “червените” подчерта, че една от големите причини да заеме поста в отбора е стратегията на ЦСКА за развиване на млади български таланти и предоставянето им на възможност да направят големите си крачки в мъжкия футбол.

🔴🌟 Здравков коментира и видяното от първия и дублиращия състав на “армейците” по време на предсезонната подготовка в Банско, както и сподели къде според него трябва да се цели тимът през новия шампионат.

Чуйте повече от спортния директор на ЦСКА във видеото. 👇