Рафиня сподели че е мислил да си тръгне от Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът имаше много трудно начало с каталунците.

Рафиня каза в интервю че са му минавали мисли да напусне каталунския гранд заради сложния период през който е преминавал в началото след трансфера си като през това време той беше свързван с Манчестър Юнайтед и Ал-Насър.

Крилото обаче се радва на страхотна форма от началото на сезона под ръководството на новия мениджър Ханзи Флик и най-накрая показва това заради което Барселона плати 72 милион долара на Лийдс за неговите услуги преди 2 години. Крилото изигра най-добрият си мач като футболист на Барса през изминалия уикенд, когато вкара хеттрик и асистира 2 пъти при разгрома на неговия тим с 7-0 срещу Валядолид в ЛаЛига.

Началото на бразилеца в Испания обаче не беше толкова бляскаво. Той често не можеше да намери своя ритъм в нападение и въпроси за неговото бъдеще в отбора бяха повдигнати. Крилото сподели в интервю в родината си, че е имало време в което е обмислял трансфер далеч от Барселона:

„Дали съм се замислял да си тръгна? Без никакво съмнение,“ бразилецът отговори честно. „Първите 6 месеца бяха много сложни за мен и моето семейство. След световното първенство, аз се подобрих и успях да завърша сезона на добро ниво, но в началото на моята кариера с Барса, беше много сложно.“