google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският футболист почти сигурно няма да остане в Челси след лятото

Бившата звезда на Ливърпул и Ман Сити и настоящ футболист на Челси – Рахийм Стърлинг, е пред трансфер в Ювентус. “Сините” от Лондон са готови да се разделят с футболиста, ако получат добра оферта от “бианконерите”, съобщава “Скай Спортс”.

29-годишното крило е оценено на 35 милиона британски лири, но от ръководството на Челси желаят да получат малко повече за него. Стърлинг към момента няма бъдеще на “Стамфорд Бридж”. Новият треньор на “сините” Енцо Мареска не включва крилото в плановете си.

Ювентус има интерес да се подсили със Стърлинг, който е много класен футболист и може да покаже качествата си в Серия А. Към момента единствено огромната му седмична заплата е проблем за “старата госпожа”, която не в най-доброто си финансово състояние.

Английското крило не попадна в групата на Челси за първия мач от новия сезон във Висшата лига – загубата с 0:2 от Манчестър Сити. Рахийм Стърлинг се присъедини към Челси от Ман Сити през 2022 година. Той е взел участие в 81 мача за лондончани, като има 19 гола във всички състезания.